Aamulla oli TAAS hiukkasen väsynyt olotila, ei oikeen jaksanut herätä kuudelta joten jäinpähän nukuksimaan. Vähän vaan tuntuu että on jo niin pihalla noilla kiinantunneilla, että taidan ihan suosiolla aloittaa tehokkaan itseopiskelun :) Saa nähdä mitä siitäkin tulee. On ollut vaihteeksi taas välillä joko kauhee kiire tai muuten vaan on ollut niin pimeitä päiviä ettei oo jaksanut mitään ajatuksiaan tännekään kasata.

Kävin tuossa yksipäivä ihan kunnolla ihmettelemässä kaikkea tuolla paikallisessa supermarketissa, RT-Martissa, olin ostavinani sämpylöitä, mutta ne olikin ihan kuin jotain makeaa pullaa. :) Onneks ostin samalla mustikkahilloo mikä on kyllä niin hyvää että, nams! :) Tänään käytiin päivällä tollaisessa pienessä ravintolassa syömässä, siellä oli tosi edullista (kauhee miten pihi mustakin täällä tulee) :D Söin siinä riisiä ja sit jotain kastiketta missä oli perunaa :) Wow, pitkästä aikaa perunaa. :)  

Tällainen makee rakennus sijaitsee aivan lähellä. Oon niin myyty, haluun tollaisen tornin omaan talooni :)

Sitten mentiin Reetan kanssa pelaileen sulkapalloo tohon lähellä olevaan puistoon, missä oli muitakin pelailemassa. Pyörittiin varmaan 20 minuuttia ympäriinsä kun ei osattu (minä en osannut :D) päättää että missä kohtaa oltais, kun kokoajan mietin että "joo tää on kuitenki joku pyhä kohta" :D No kyllähän me sit löydettiin hyvä paikka. :) Kuumahan siinä tuli aika äkkiä, on nimittäin aika lämmin päivä ollut tänään täällä, ainakin 23 astetta auringossa. Minä tykkään kesä tulee! :)

Puistossa ihan jänniä patsaita :)

Tällaisia kukkasia, voi kuinka rakastan näitä! Niin nättejä! :)

Maisemia puistossa.

Oli tosiaan hauskaa pelailla Reetan kanssa ja sit kun mun mailani alkoi jotenki kosahtamaan tai siitä alkoi sellainen suoja irtoomaan, niin sellainen kiinalainen pappa tuli siihen jotain selostamaan ja sitten se halusi sen mun mailani ja alkoi korjaamaan sitä, ja senhän se korjasikin. Sitten pappa alkoi pelaamaan Reetan kanssa sulkapalloa :D Näin me pelattiin sitten taas Reetan kanssa ja oltiin siellä puistossa ainaki 3 tuntia. Tosi mahtavaa, nautin silmilläni niin paljon. Aivan todella kaunista! :) Olen muutamana päivänä käynyt kampusalueen urheilukentällä juoksentelemassa illalla, tosi mukava siellä mennä. :) 

 

Tässä viikonloppu ovella, täytynee viettää sitä vähän jotain kouluhommia tehden ja jos tänään jotain hauskaakin keksisi. :) Ensi viikolla varmaan mennään käväiseen Suzhoussa kiinalaisten tyyppien kanssa. Kivaa siis! :)

 

 

Oli vähän sellainen olo kuin olisi mennyt sademetsään kun meni tuonne puistoon. Ihana paikka! :)

 

Ja lopuksi: Jellona pitää vahtia! Tämä kyseinen on naarasleijona, koska sillä on vasemman tassun alla pentu, uroksella on joku pallo tassun alla :)