Hyvänmielen kirjoitusta seuraa täältä Shanghaista tänään. En sano ettäkö olisin ollu hirveen kiireinen tässä, mitä nyt on ollu hieman noita koulujuttuja, mutta ei oo vaan tullu inspiraatiota blogin kirjoitukseen, mut tänään sitä riittää. En taas tiedä mistä aloittaa, mutta aloitan vaikka siitä että Suomi on paras maa ja ihanaa että se mestaruus sieltä viimeinkin lohkesi. Kyllä me ollaan hyviä. 

Tänään oli Kiinan tentti ja oonhan onnellinen että se läpi meni, mutta olisihan se paremminkin voinut mennä, olisi voinut ehkä enemmänkin osallistua niille tunneille ^^ Mutta hyvä minä, nyt on sekin sitten ohitte.. Seuraava projekti on alkaa opettelee kunnolla noita kiinalaisia kirjaimia, kun nehän tässä on melko tärkeitä :) Tässä teille vähän kiinaa,,, 

我叫安呢。 我是留学生在上海大学。我喜欢上海 和中国。我家是在芬兰。我有家即五口人。我是高兴女孩.

Hieman tönkköjä lauseita mutta mitäs siitä... Viimeksi tosiaan kirjoittelin niistä festareista, oli kyllä aivan mukavaa menoa siellä ja löysin sieltä hyviä yhtyeitä mitä alkaa kuuntelemaan ja seurailemaan enemmän, esim. Moon Cakes, Kärtsy, Cold Fairyland, Fever Machine...kaikki oli kyllä hyvää siellä paitsi örinä hevi, sitäkin nimittäin kiinalaisista irtosi, ei ollu mitään suloisia poppareita MIDI music festivaleilla :) Ja sitten jotain kuvia elämästä...

Moon Cakes esiintyy, oli muuten kova suomalainen yhtye

Cold Fairyland, I like it

Pudong, sumuisena kuin aina

Hieman kesäisempi Bund.

Myööö

Jossainpäin Shanghain ihmeellistä maailmaa

Sit kaikennäiköistä on sattunut ja tapahtunut, yksi ilta mun vessanlattialla juoksi (liian) iso torakka ja oli melko lähellä etten mennyt tonne käytävään kirkumaan jannuja apuun, kuitenki rohkaisin itteni ja noukkasin sen otuksen paperiin ja heivasin menemään, oon aika ylpeä itsestäni :) 

Kävimme myös eläintarhassa joka oli aikamoinen hehtaari metsä.

Kilppariii :)

 

 

Tämmöisiä eläimiä Kiinassa on

 

papajakaija

Minipanda

Taotao, ei pysty tajuu miten toi mollukka pysyi tuolla xD

 

Hihahe

 

Oukei, osa kuvista taas Reetan ottamia, eli propsit sinne! Nyt on aivan pakko lähteä syömään mutta palaillaan taas asiaan :)

 

Heipparallaa!