Tässä on tullut jonkun aikaa vietettyä nyt hiljaiseloa blogin kanssa, on ollut jostain syystä välillä aika väsynyt ja ehkä hieman stressaantunut olo, kipeänäkin kerkesin tässä välissä olla, mutta onneksi kiinalainen ystäväni Abby lähti käyttämään mua sairaalassa lääkärin luona. Ei siitä olisi tullut yhtään mitään ilman häntä, lääkäri kuitenkin ymmärsi englantia ja osasi sitä puhua mutta, en itse olisi kyllä ensinnäkään osannut siellä löytää sinne. Ihan huvittavaa oli se että lääkäri kyseli kaikkea mitä teen täällä ja oli aivan innoissan kun oon Suomesta, sanoikin että "Oh, Finland, it's very beautiful country", täällä ainaki jengi tuntuu tykkäävän suomityypeistä.

Vappu tuli ja meni, oltiin suomalaisten ja parin jenkin kanssa tuolla kentällä, pienessä piknik meiningissä, mutta itsehän kyllästyin siihen aika äkkiä ja lähdinkin sitten "shoppailemaan". "Ostin" hieman liian kalliit kynnet, jotka on kyllä ihan hienon näköiset, mutta hiukkasen kärsineet jo... Mielialat mulla on pikkasen sekaavat, haluaisi olla täällä pitempään, mutta toisaalta on hirmuinen helpotus päästä takaisin Suomeen, ei oikein tiedä mitä ajatella.

Minulle ja kaverilleni kävi eilen ihan kiinnostavasti, kun mentiin käymään Blue Frogissa, se on sellainen länskärimäinen ravintola, niin siellä sit istuttiin "terassilla" ja siellä puhuttiin suomeksi ja aika kovaa, siellä oli sit semmoinen länsimaisen näköinen kaveri joka vilkuili meitä aika tiuhaan, ajateltiin että se on varmaan joku englantilainen ja ruvettiin kovaan ääneen ihmettelemään sitä että miksi hän meitä kyylää...Nimettiin hänet sitten kyylä-äijäksi. No siinä sitten syötiin kaikes rauhas, kun tää herra kääntyy meihin päin ja kysyy selvällä suomenkielellä, ollaanko me opiskelemassa täällä...Ööö joo...siinä sit oltiin aika punaisia taas! Lupaus on tehty, ei enää voi höpättää ees suomeksi... Siinä sit oli pokassa pitämistä kun kaveri jutteli meille kaikkee...Kyl sitä osaa olla aika tonttu xD

Tänään sit suunnataan tonne Pudongille tsekkaa kiinalaiset festarit, joissa aivan neverheard bändejä joista kaksi jopa suomalaisia :D hehe. Tämä nyt on kuvaton päivitys, mutta seuraavaan pesee kuvia taas!