Tänään olikin vaihteeksi taas tosi mukava päivä :P Tuli nukuttua myöhään kun tuli valvottua pitkään :D Mutta joo,aiheeseen elikä käytiin kiinalaisen ystäväni, Sunnyn, (jonka tapasin English cornerissa, joka on paikka, jossa kiinalaiset opiskelijat haluaa parantaa englannin taitoaan juttelemalla meidän ulkomaalaisten kanssa) kanssa Yuyuan Gardenissa, joka sijaitsee Shanghain vanhassa kaupungissa. Yuyuan Garden on hyvin kaunis paikka jonka taustoista muistan sen verran, että se on ollut yksityinen puutarha, jonka joku rikas herrasmies kerran, aikaa sitten, rakennutti kunnianosoitukseksi isälleen. Tykkäsin aivan hillittömästi ja Sunnyltä oli hyvä kysellä kaikkee. :)

Shanghain vanhaa kaupunkia, tuolla oli aivan hillitön tunku :D

 

Yuyuan Garden

Yuyuanin leijonat. Jellonista vielä sen verran, että Sunnyn mukaan leijonia oli vaan rikkaitten ihmisten puutarhoissa ja ne suojelivat perhettä.


Ja tähän väliin laittelen kuvia lohikäärmeistä mitä tuolla puistossa oli. Sunny ihmetteli kovasti kun kerroin hänelle että pidän lohikäärmeistä, sillä hän on saanut kuvan että länsimaiset ihmiset pitävät niitä pahoina. Kuitenkin Sunnyn mukaan kiinalaisille lohikäärme symboloi vahvuutta ja turvaa. Se ikäänkuin suojelee ja on hyvä olento. Yritin udella häneltä enemmän lohikäärmeiden historiasta, mutta hänkään ei oikein osannut vastata kaikkiin kiinnostuneen kysymyksiin :D Uteliaisuus näitä kohtaan vaan voimistui :)

 

Tähän väliin mieletontä kiinalaista arkkitehtuuria! Aivan upeita rakennuksia joita olisin voinut ahnehtia silmilläni vaikka kuinka kauan. Oh...olisinpa syntynyt kiinalaiseksi :D

 

Sitten seuraa jotain random kuvia :D

 

There are plenty of fishes....and so on...

...and a VERY charming lady. (Hiukset kuosis) :D

Iltainen valaistus :D Siistiähköh :D

 

Näin siis meni tää päivä iloisesti. Käytiin Sunnyn kanssa syömässä paikallista ruokaa, oli muuten hyvää. Tofua löytyi, tykkäsin kovasti ja riisiä, näistä on kehittymäs hyvää vauhtii lemppariruoat! :D Oli mahtavuutta! Näin loppuun vielä että saadan hymyt esiin, pakko kertoa, Sunny mainitsi että varastan kiinalaisten miesten katseet nopeasti, koska olen niin ihastuttava, vaalea ihoinen ja minulla on niin kauniit silmät! Itsehän en tätä huomannut kun otin kuvia niin innokkaasti, mutta Sunny informoi minua jälkeenpäin ja kertoi että kyllä ne miehet taas kyyläili :D haha joo... ja kai se on uskottava että on kauniit silmät kun tulee jatkuvasti kommentia niistäkin! :D Siniset silmät on kyl ihan parhaat! :D Ja olihan aika hauskaa kun Sunny heitti että ei tarvitse ihmetellä miksi kiinassa on yhdenlapsen politiikka... joo en ihmettele enää... :)


Zaijian! :)